Seuraavat puutarhan Farm to table illalliset ovat 2.-4.11.2018. Liput ovat myynnissä  täällä: https://holvi.com/shop/langotorpinpuutarha/

Långötorpin puutarhan toiset ravintolaillat pidetään 2.-4. marraskuuta 2018 Kalliossa Torkkelinmäellä puutarhan perustajien Merja Niemisen ja Ulla Erosen talvikodissa Helsingissä. Keittiömestari Heikki Liekola luo iltojen menun puutarhan parhaista raaka-aineista. Tarjoilusta vastaa Heikki ja Merja yhdessä. Raaka-aineet ovat pääasiassa Långötorpin puutarhasta. Lisäksi kala on Bill Nyströmiltä ja riista Alex Biströmiltä ja ne on saalistettu kymmenen viiden säteellä tilasta Skåldön saarelta ja lähivesiltä.

Illallisten ruoka maksetaan verkkokaupassa etukäteen ja illan aikana on saatavana viinipaketti ja viinejä saa myös laseittain, maksu näistä paikan päällä mieluiten käteisellä. Lisäksi on mahdollista maksaa kaikilla pankki- ja luottokorteilla sekä Google Payllä.

Menu sisältää villiä kalaa ja riistaa. Lisäksi menussa on minimaalinen määrä maitotuotteita. Teemme mielellämme illallisen kasvisversiona tai vegaanisena, ilmoita siitä verkkokaupassa lippujen ostamisen yhteydessä.

Tervetuloa,
Heikki ja Merja